söndag 29 januari 2012

Aktivitet



Jordbro VärldsOrkester har ett motto. Vi har snott det av Bruce Springsteen. Spana in Born To Run på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=IxuThNgl3YA&ob=av3e

”Ingen vinner om inte alla vunnit!”
(Bruce har i sin tur kanske snott det från John Rawls?)

Jordbro VärldsOrkester är en sammanslutning av professionella musiker och kulturproducenter som vill skapa en plattform för hjälpsamhet, kamratskap, solidaritet och ekonomisk gemensam vinning.

Vi har tänkt att vi vill samverka med lokalsamhället genom musikpedagogisk verksamhet för barn, unga och vuxna. Vi vill arrangera häftiga musikfester och klubbar för alla människor i kommunen. Vi vill tänka stort! Vi vill etablera en scen i Jordbro som kan bli ett centrum i hela regionen för internationella utbyten med grupper och artister från hela världen.

Kalla oss drömmare om ni vill. Men tänk efter lite: I Jordbro trillar alla bitar på plats. Här finns nu fantastiska lokaler, suveräna föreningar och entreprenörer, en given koppling mellan det globala och det lokala, professionella kulturproducenter och inte minst en sjuhelvetes underliggande energi hos barn, ungdomar och vuxna. Nu ska vi se till att stålarna kommer på plats också! Hjälp oss!

/Narög